miercuri, 8 februarie 2012

Dieta de slabit rapid ?

Dieta de slabit rapid ?

Tot mai des dorim sa scapam de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt, iar de cele mai multe ori planurile noaste nu sunt duse pana la bun sfarsit.

Iata cateva solutii pentru a ajunge la greudatea dorita in mai putin de 1 luna.

In primul rand ai nevoie de un regim alimentar pe masura sau de cateva diete de slabit rapide si eficiente cu care sa reusesti sa te motivezi suficient de mult si sa castigi lupta cu kilogramele in plus.

Cateva sugestii din lista de diete sunt : dieta Dukan, o dieta ce se bazeaza in primul rand pe proteine si consumul lor intr-un mod echilibrat. Aceasta dieta se desfasoara pe parcursul a 30 de zile in 4 faze separate.

Asa cum va asteptati, fiecare faza are gradul sau de dificultate. De aceea este tot mai greu ca aceasta dieta sa fie respectata in totalitate si pe toata durata acestor zile.

In cazul in care doriti sa aveti un rezultat garantat puteti incerca dieta daneza, o dieta bazata pe consumul de fructe si legume intr-un mod excesiv. Totusi trebuie luat in considerare faptul ca fiecare dieta trebuie sa fie insotita de multe exercitii fizice de calitate efectuate dupa un program strict.

Asa cum bine stiti fiecare sacrificiu aduce si rezultate, de aceea totul depinde de caracterul dvs si dorinta pe care o aveti de a slabi.

Niciun comentariu: