marți, 7 februarie 2012

Dieta cu peste

Peste acest articol, poate ca de obicei dau persoane care sufera de obezitate sau momentan doar
au probleme cu kilogramele in plus. Pe langa aceasta problema, mai urmeaza si aceea a dietelor
inadecvate, diete care nu ajuta deloc organismul ci mai degraba il slabesc si ii permit sa adune kilograme peste kilograme. Acest articol, vine sa demonstreze ca diete se pot tine intr-un mod complet natural si fara am va pune sanatatea in pericol, ba mai mult aducand chiar un aport pozitiv la nivelul acesteia.

Este vorba mai exact de dieta cu peste, dieta ce va va ajuta sa scapati de kilograme si sa va mentineti sanatosi folosindu-va doar de ajutorul pestelui. In primul rand, trebuie sa stiti ca dieta cu peste se realizeaza pe parcursul unei singure saptamani, saptamana in care veti servi doar preparate naturale din peste. Bineinteles, trebuie sa sprijiniti neaparat aceasta dieta cu un consum adecvat de lichide si cu multa miscare.

Timp de o saptamana, va trebui sa urmati urmatorul regim. In fiecare dimineata, ve-ti trebui sa serviti
doar cate doua felii de paine neagra, o cana de sana, o cafea cu indulcitor si ca gustare, un fruct diferit
in fiecare zi. Pranzul este masa cea mai importanta. Astfel, veti servi in fiecare zi o mancare diferita de peste. Aici intra peste la gratar, peste la cuptor, peste in suc propriu. Seara, va trebui sa serviti ceva usor. De preferat, oua, 250 G branza de vaci, rosii sau salate.

Urmand aceasta dieta simpla, veti reusi sa slabiti in decurs de o saptamana pana la 4 kilograme.

Niciun comentariu: