luni, 14 noiembrie 2011

Posete din piele VS. Posete ieftine

Posete din piele VS. Posete ieftine

In tinuta unei femei, poseta alaturi de acceorii este extrem de importanta. O poseta poate sa invioreze o tinuta, poate sa o domoleasca, poata sa o scoata din anonimat.Sau poate sa o ingroape definitiv si sa faca toata tinuta un fiasco total. De ce e atat de importanta o poseta pentru femei? Isi tin in ea toate obiectele necesare zi de zi, toate nimicurile atat de utile ei si inutile pentru barbati. Iata si motovul pentru care femeile nu se pot lipsi de geanta in niciuna din zile.

Cum poate geanta sa transforme o tinuta intr-un esec?

Din cauza materialului, a texturii, a culorii. De aici si ideea preconceputa ca o geanta frumoasa este una scumpa; nimic mai adevarat. Exista si posete ieftine care arata bine, calitativ si care pot face ca o tinuta sa arate foarte bine asa cum exista si posete scumpe, din piele care doar dau impresia de calitate si bun gust. 2 criteii care pot ajuta la luarea unei decizii corecte de achizitie sunt: materialul si tinutele la care asortam poseta. Materialul nu trebuie sa fie neaparat piele; exista inlocuitori foarte buni care arata bine.

E adevarat ca atunci cand purtam posete din piele tinuta arata mai bine si noi capatam mai multa incredere; insa o poseta scumpa din piele sau nu, nu asigura succesul unei tinute.

Tine de gust si atitudine sa facem alegeri corecte.

Niciun comentariu: