vineri, 18 noiembrie 2011

ING Asigurari - Viitor Roz

ING Asigurari - Viitor Roz
"Ce culoare are viitorul? Multi se gandesc ca o sa fie roz. Si este foarte bine sa fii optimist. Dar uneori trebuie sa si faci ceva concret pentru ca visele sa ti se indeplineasca. Din experienta noastra, iti putem spune ca de cele mai multe ori, ca viitorul sa fie roz, ar fi bine sa adaugi si portocaliu. ING Asigurari de viata, si consultanta financiara."

Este putin motivational spotul. Este relevant pentru domeniul Asigurari. Mie imi place.

Agentie: Headvertising

marți, 15 noiembrie 2011

Camasi pentru barbati

Camasi pentru barbati
O mare parte din barbati prefera sa poarte camasi si se simt excelent atunci cand le imbraca. O alta parte din ei poarta camasi doar pentru ca imprejurarile ii silesc sa faca acest lucru (lucreaza intr-un mediu business, trebuie sa participe la o petrecere importanta, la o nunta, botez etc). In ambele cazuri, barbatii sunt nevoiti sa poarte camasi si pentru acest lucru trebuie sa fie documentati si informati corespunzator pentru a sti cum arata o camasa potrivita pentru el.

Primul lucru care trebuie sa il luam in considerare si care trebuie sa fie un factor decisiv atunci cand cumparam o camasa este materialul folosit. Acesta face diferenta intre o camasa cu stil si o camasa oarecare. Indiferent de varsta, indiferent de culoarea tinutei aveti grija ca materialul folosit sa fie unul de calitate. Daca tot vorbim de calitate acum ar fi momentul oportun sa introducem in ecuatie cuvantul "camasi de firma". Stim cu totii ca o camasa de firma este o camasa de calitate, o camasa care reprezinta brandul respectiv si cu siguranta calitatea este primul lucru la care s-au gandit.

Fabricate in Romania dar cunoscute si apreciate la nivel internetional camasile create de Catalin Botezatu sunt unele dintre cele mai elegante si frumoase camasi care pot imbunatati garderoba unui barbat. Exista foarte multe modele de camasi Catalin Botezatu atat pentru ocazii speciale cat si pentru tinute casual deci aveti o gama foarte larga de produse pentru a va da seama ce este mai bun pentru dumneavoastra.
Nu ignorati eleganta si calitatea camasilor deoarece ele sunt cele care ne reprezinta !

luni, 14 noiembrie 2011

Posete din piele VS. Posete ieftine

Posete din piele VS. Posete ieftine

In tinuta unei femei, poseta alaturi de acceorii este extrem de importanta. O poseta poate sa invioreze o tinuta, poate sa o domoleasca, poata sa o scoata din anonimat.Sau poate sa o ingroape definitiv si sa faca toata tinuta un fiasco total. De ce e atat de importanta o poseta pentru femei? Isi tin in ea toate obiectele necesare zi de zi, toate nimicurile atat de utile ei si inutile pentru barbati. Iata si motovul pentru care femeile nu se pot lipsi de geanta in niciuna din zile.

Cum poate geanta sa transforme o tinuta intr-un esec?

Din cauza materialului, a texturii, a culorii. De aici si ideea preconceputa ca o geanta frumoasa este una scumpa; nimic mai adevarat. Exista si posete ieftine care arata bine, calitativ si care pot face ca o tinuta sa arate foarte bine asa cum exista si posete scumpe, din piele care doar dau impresia de calitate si bun gust. 2 criteii care pot ajuta la luarea unei decizii corecte de achizitie sunt: materialul si tinutele la care asortam poseta. Materialul nu trebuie sa fie neaparat piele; exista inlocuitori foarte buni care arata bine.

E adevarat ca atunci cand purtam posete din piele tinuta arata mai bine si noi capatam mai multa incredere; insa o poseta scumpa din piele sau nu, nu asigura succesul unei tinute.

Tine de gust si atitudine sa facem alegeri corecte.

duminică, 13 noiembrie 2011

Smartphone: Gadget Sau Unealta

Singurul mare dezavantaj al smartphone-urilor moderne e cu siguranta bateria, iar cea mai buna dovada in acest sens e proaspat lansatul iPhone 4S. Datorita procesorului super puternic, dar si a aplicatiilor care ruleaza in background, in cele mai bune cazuri durata de viata a bateriei in cazul acestui smartphone e de o zi, iar asta, doar in cazul in care functioneaza mai mult in stand by.


Altfel, cum nu prea mai sunt modele de telefoane mobile ieftine si atragatoare, e limpede ca viitorul comunicatiilor rezida in smartphone-uri, tocmai datorita aplicatiilor pe care acestea le ruleaza mai nou, aplicatii ce permit efectuarea unor tranzactii bancare, un time management mai eficient, precum si o comunicarea mai eficienta cu prietenii, rudele sau chiar cu partenerii de afaceri.


Adevarul e ca datorita acestor avantaje apare si pretul relativ mare al acestor telefoane. Daca imi aduc aminte bine dintr-o biografie de-a lui Steve Jobs, motivul principal pentru care marii producatori ca Samsung, Nokia, LG se axeaza pe productia de smartphone-uri si nu pe telefoane mobile simple e tocmai faptul ca adaosul, respectiv profitul e mult mai mare in cazul primelor. De ce? Pentru ca atrasi de mirajul avantajelor oferite de telefoane inteligente ca iPhone 4S sau Samsung Galaxy ACE, clientii pot sa plateasca mai mult, chiar daca pretul unui astfel de gadget e cu mult mai mare fata de telefoanele obisnuite.


Articol scris de Matei

vineri, 11 noiembrie 2011

Lidl Romania – Tot ce-i mai bun din Romania, tot ce-i mai bun din Europa

Lidl Romania – Tot ce-i mai bun din Romania, tot ce-i mai bun din Europa.
Ce-mi place la acest spot? Melodia ! Ea se numeste Somebody To Love Me si este interpretata de Mark Ronson & The Business INTL

Agentie: GPD Idea