luni, 23 martie 2009

PURTATI CENTURA DE SIGURANTA!

PURTATI CENTURA DE SIGURANTA!
O reclama...geniala. Nu este facuta de vreo agentie romaneasca. Cica a luat 8 premii la Cannes. Merita? DA!!! Este pur si simplu, geniala. Este mai veche, dar eu o postez acum. Melodia se potriveste perfect cu mesajul reclamei si cu ea insasi. Sfatul meu este sa lasati comoditatea si purtati centura de siguranta!!! Sanatate !

marți, 17 martie 2009

Cappy - Tempo de distractie

Cappy - Tempo de distractie
Agentie: Ogilvy
Daca tot am postat despre reclama noua de la Cappy Tempo, m-am gandit sa o postez si pe aceasta. Chiar daca e veche, mie imi place. Nu stiu cat te distreaza si iti coloreaza lumea, dar este o reclama pentru tineri potrivita. Si actorii sunt draguti (mai ales fata :D)...


Cappy Tempo - Mima

Cappy Tempo - Mima
Agentie:Ogilvy
O reclama haioasa...Prima data nu mi-a placut de niciun fel. Mi s-a parut aiurea rau. Abia dupa ce am revazut-o de mai multe ori mi s-a parut haioasa. Am impresia ca este o reclama de .. vara. Nu de iarna-primavara. Este doar o impresie. Se vede ca nu prea s-a muncit la ea. Poate doar la idee. Si cam atat despre ea, din partea mea:).

luni, 9 martie 2009

Cosmote - Hickie

Aceasta reclama, realizata de Ogilvy pentru Cosmote este interesanta, dar in acelasi timp este si putin stupida. Nu stiu de ce am impresia asta. Dar imi place sa o revad la TV. Mesajul este unul potriviti iar la cat investeste Cosmote in publicitate...cred ca-si vor atinge scopul :) .

Perwoll - Flamenco

Am impresia ca reclamele Perwoll le lipseste ceva. Nu stiu ce... Dar ceva parca nu se leaga.

Perwoll - Wool [lana]

Agentia gmp realizeaza o reclama interesanta. Mereu cand o vad mi se pare ca se deruleaza lucrurile prea repede si parca ii lipseste ceva...dar nu stiu ce. Va las pe voi sa comentati si sa spuneti ce, daca aveti aceeasi impresie ca si mine.